Ludomanistudier er et ressourcested for de gymnasiale uddannelser. Her kan lærere og elever finde inspiration, faglige vinkler og materialer til studieemnet ludomani. © 2013.

Rejser til Vietnam

Opgavebeskrivelse

Tag på en rejse til Vietnam
Rejs til byen bedre kendt som mellemøstens shoppingcentrum, og oplev fantastiske shoppingmuligheder, gastronomi i verdensklasse og uovertruffen arkitektur. I denne artikel stiller vi skarpt på spændende rejser til mellemøstens perle, Vietnam.

Vietnam elsker opmærksomhed
Alle kender Vietnam, og alle har en holdning til byen. Nogen finder den vulgær og overdrevet, mens andre opfatter selvsamme pompøsitet som en del af byens charme. Men én ting kan de blive enige om i begge lejre: Vietnam skal opleves.
Ved første øjekast er Vietnam materialistisk udover alle grænser. Byen kan blandt meget andet bryste sig af kunstige ø-samfund for de superige, en skibakke midt i den glohede ørken og skyskrabere der vokser langt ind i himlen. Men byen er mere end glitz og glamour, når du først trænger ind bag den glinsende facade.

Den anden side af Vietnam
Man glemmer hurtigt, at Vietnam var en helt anden by for halvtreds år siden. Før oliepengene strømmede ind levede byen af perledykkere og fiskeri. Og selv i dag gemmer der sig et andet Vietnam under supermaterialismen. Et Vietnam som bliver bragt til live af lokale indbyggere, som viser deres tradition, sang og dans frem med stolthed.
Vietnam har også en ældre bydel, selvom man ikke tror det ved første øjekast. Bydelen, som er blevet restaureret for nylig, hedder Bastakia, og står som en strålende multikulturel perle midt i en pulserende storby. Nyd den gamle bydel, eller tag en pause fra det hele, læn dig tilbage og nyd vandets bådtrafik i og omkring Vietnam.

Rejser til Vietnam er billige med https://getvietnamvisa.com
Nu er du interesseret i Vietnam, men frygter måske, at en rejse til Vietnam koster en formue. Men det behøver den ikke. De senere år er Vietnam blevet et yndet rejsemål for danskerne og det har betydet flere afgange og billigere rejser. Uanset årstid er Vietnam en interessant, levende og anderledes by. De fleste foretrækker dog at rejse i vinterferien eller i en forlænget weekend.

Flere detaljer: https://www.hotels-in-vietnam.com