Ludomanistudier er et ressourcested for de gymnasiale uddannelser. Her kan lærere og elever finde inspiration, faglige vinkler og materialer til studieemnet ludomani. © 2013.

https://myanimelist.net/profile/noctistuan

Opgavebeskrivelse

https://myanimelist.net/profile/noctistuan

NoctisTuanChannel - деловен канал за споделување на прирачници за знаење, здравје и операција за убавина, бесплатна спортска сала за секого
NoctisTuanChannelcom Во моментов обезбедуваме услуга за повратна врска
за 50,000 VND со повратна врска во NoctisTuanChannelcom
Ние исто така обезбедуваме рекламирање со банери на веб-страницата NoctisTuanChannelcom со цена од 500,000 VND.
Ние исто така обезбедуваме услуги за пишување рекламирање на веб-страницата NoctisTuanChannelcom со цени што се движат од 700.000 VND до 1.000.000 VND Покрај тоа, ние исто така воведуваме нови производи за клиентите да ги нарачуваат по барање по цена плати.
Главната тема на веб-страницата што ја следиме е следнава:
Тема една: Споделување искуства во здружениот маркетинг, Споделување на искуства за убавина, Споделување искуства за купување курсеви. Споделете го звукот на виетнамската бамбусова флејта. Купувајте и продавајте на подот за е-трговија, Видео на каналот Youtube NoctisTuanChannel, преземете апликација за мобилна апликација, Вести.
Тема втора: Како да се подмлади кожата, Лек за лекување на стомачни тегоби., Лек против акни, Лек за пеги., Таблети за слабеење, Лек за артроза, Зголемување на телесната тежина, Шминка, Лек третман на коса, респираторен лек. Машки биолошки апчиња, Femaleенски физиолошки апчиња.
Тема три: Нега на вагината, Обрежување, Нега на кожата, Нега на очите, Прирачник за здравје, Прирачник за убавина, Прирачник за исхрана, Прирачник за болести, Нарушување на спиењето, Гастроинтестинално нарушување Вестибуларно нарушување, просторија за вежбање.
Тема четири: Дерматолошко заболување, Болест на црниот дроб, Централно паразитско заболување, Холестерол, Болест на дијабетес, Гинекологија, Срцеви заболувања, Хемороиди, Болести на грлото, Синусна болест, Детали за контакт токму тука подолу:
NoctisTuanChannel - деловен канал за споделување знаења, прирачници за работа со здравје и убавина, спортски сали, бесплатна козметика за секого
Телефон: 0935691293.
Gmail: NoctisNQT@Gmail.com.
веб-страница:
Адреса: 718/3/19 Тран Хунг Дао Ворд 2 Округ 5 Град Хо Ши Мин.