Ludomanistudier er et ressourcested for de gymnasiale uddannelser. Her kan lærere og elever finde inspiration, faglige vinkler og materialer til studieemnet ludomani. © 2013.

Formål

Ludomanistudier er et ressourcested for de gymnasiale uddannelser til projektarbejde og tværfaglige forløb som SSO, AT, SRO og SRP. Her kan elever og lærere finde inspiration, faglige vinkler og materialer til studieemnet ludomani.

Formålet med sitet er at facilitere et projektrum for de elever og lærere, der ønsker at arbejde med emnet i forskellige faglige forløb. Fagdidaktiske overvejelser mv. har været styrende for udarbejdelsen af ludomanistudier. Det er ikke en lærebog, og der er ikke nogen budskaber eller klare konklusioner, der skal afleveres. Vi er derimod meget interesserede i elevernes egne fagligt begrundede undersøgelser i emnet, og opfatter lærerens rolle som vejleder.

Sitet er udarbejdet af Center for Ludomani/ Kommunikation & Forebyggelse, med midler fra Ministeriet for Sundhed & Forebyggelse. Målet med ludomanistudier er at formidle viden om ludomani og skabe øget opmærksomhed blandt unge om risikoen for at blive afhængig af sin spillelyst.

Ludomanistudier.dk er lavet i samarbejde med smallcopenhagen og Henrik Poulsen - Medier og Læring I/S.

Tak til alle spillere, pårørende og fagfolk, der har bidraget til dette site.